diumenge, 7 de novembre del 2010

6 de novembre 2010: Bages i Manel Camp

Ahir divendres al matí tocava enregistrar una entrevista que sortirà a la Vanguardia Televisió. Preguntes concretes i 25 segons per respondre. Diuen que això és Internet. No n’estic segur del tot. En qualsevol cas anireu veient les respostes al llarg de la campanya.

A la tarda vaig ser al Bages. Primer, entrevista al Canal Taronja, televisió local manresana, on vam tenir un diàleg interessant. Al matí, respostes de 25 segons, a la tarda, xerrada tranquil·la de mitja hora. Ja se sap, en campanya, vaja en pre-campanya per ser precisos, hi ha una mica de tot. A Manresa vaig visitar la Fira de la Mediterrània, una iniciativa interessant que ens va permetre saludar molts amics del món de les arts escèniques i la cultura tradicional. I després de Manresa, acte a Cardona, al centre els Catòlics, davant d’una bona audiència per explicar el relat d’aquests darrers set anys i quin és el camí a seguir en el futur. Abans de l’acte vam donar un tomb pel centre de Cardona amb els companys d’Esquerra. Hi ha ciutats ben maques al nostre país, i determinats paisatges urbans valen molt la pena. Després de l’acte vam aprofitar per inaugurar el nou local d’Esquerra a Cardona i compartir una estona amb la #gentvalenta del municipi. Un nou espai per construir la Catalunya lliure des de cada racó de Catalunya.
El Bages és una terra de molt bons músics. Però a mi n’hi ha un que fa molts anys que em té captivat , perquè és un bon músic, perquè toca el piano i a més és una excel·lent persona. Em refereixo a Manel Camp. Us deixo amb Homenatge a Teresa, la mítica cançó d’Ovidi Montllor de la qual el Manel va fer una versió jazzística fantàstica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada