dijous, 11 de novembre del 2010

11 de novembre de 2010: Més i més debats


Ahir tocava debat de cultura al Periódico. Un altre debat, i van... Els temes eren prou cantats: la llei de cinema (curiosa obsessió la del PP en el tema del català), el pla de Museus, la col·lecció del Museu diocesà de Lleida, el paper i futur del CONCA, i què hem de fer amb  les retallades pressupostàries en el món de la cultura. Un debat interessant, tot i que em reafirmo en la necessitat de disposar de més temps per contrastar projectes i idees. Amb poc temps, pràcticament tots diem el mateix, i com més temps tenim, més matisos, més diferències, més riquesa en el debat. Però què hi farem! Són les normes i les complim escrupolosament.

Ahir el dia no va donar per gaire més en tema de campanya perquè hi havia actes institucionals que vaig haver d’atendre. Però avui la cosa ja és diferent del tot. Això ja va! Comença el compte enrere. La solució, el 28 de novembre a la nit!

Avui la cançó que us proposo és “Le vent nous portera” de Noir Desir, absolutament escaient per començar amb el peu dret la campanya electoral! ;-)

Je n'ai pas peur de la route
Faudrait voir, faut qu'on y goûte
Des méandres au creux des reins
Et tout ira bien là
Le vent nous portera...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada