dissabte, 20 de novembre del 2010

20 de novembre de 2010: Acte central de campanya


Fa molts dies que no actualitzo el diari. Us demano disculpes! El cert és que l’anada a Nairobi i la intensitat de la campanya m’han impedit tenir mitja hora per seure davant l’ordinador i em sap greu no complir amb els compromisos.

De fet, al marge de no poder fer el diari, el cert és que la intensitat de la campanya ha anat “in crescendo”. Reunions, actes, mítings, contacte amb molta gent,… I aquest ritme frenètic i aquest increment de l’activitat de la campanya han tingut el punt culminant en l’acte central que Esquerra ha fet avui al Palau de la Música.

Un acte que ha comptat amb la participació de diversos candidats i amb un Palau ple de gom a gom, amb la gent emocionada i que crec que ha servit per carregar-nos les piles. Un acte ben estructurat, amb parlaments polítics, amb poesia, amb música, amb castells fins i tot. Els d’Esquerra hem fet una colla per al dia d’avui només. Era el nostre particular homenatge a la declaració dels castells com a Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat.

Tot plegat un acte de campanya molt potent, en un dels espais més emblemàtics de la cultura catalana, i que en l’equador de la campanya penso que pot anar molt bé.
Us deixo una cançó molt vinculada al Palau de la Música.  Avui l’hem cantat i el nus a la gola i la pell de gallina s’han fet tan evidents… Emblemàtic Cant de la Senyera!

1 comentari:

  1. El millor acte d'ERC en molt de temps, tots els oradors van estar fantàstics, la música animant o emocionant segons convenia, tot fins l'últim detall perfecte. I la gent valenta animada i preparada per al nostre proper repte! gràcies per haver-ho fet tan bé!!

    ResponElimina