dissabte, 27 de novembre del 2010

Dissabte 27 de novembre de 2010: Per molts anys, Sergi!


Avui toca reflexió. Doncs vinga, a reflexionar s’ha dit!. No afegirem més arguments a la campanya ni demanarem el vot, avui ni es pot, ni toca. Però sí que voldria complementar aquest diari de campanya parlant d’una persona que ha tingut un paper rellevant aquests dies, el Sergi de los Rios. Ell és el cap de llista d’ERC per la demarcació de Tarragona, posició que havia tingut l’immens honor d’ocupar durant unes quantes conteses electorals. I em fa especialment feliç que sigui el Sergi qui hagi agafat el relleu. Perquè el Sergi és, per damunt de tot, una bona persona, però a més és un bon economista, està preparat, té base municipalista, té discurs i se’n fa un fart de treballar. Ho té tot per ser un gran polític, i en aquests anys en què ha fet de diputat i regidor ha anat forjant una base molt sòlida. El Sergi és potent però el Sergi també és dialogant, i la seva actitud ha estat clau per a construir el mateix discurs territorial, des d’Esquerra, a Tarragona i Reus sobre el futur del Camp de Tarragona. Aquest és un tema que ens ha costat disgustos, tant a ell com a mi, però que hem estat capaços tots plegats d’analitzar el què i el com i poder plantejar propostes de futur i fer el mateix discurs des de Tarragona i Reus. Sempre des del respecte mutu, sempre amb la mirada posada al futur. Sempre des de la lleialtat a un projecte nacional que té una forta base territorial. Podem dir amb orgull que som l’únic partit que hem estat capaços de fer el mateix discurs a Tarragona que a Reus, que al conjunt de pobles i ciutats del Camp de Tarragona. I en això la figura del Sergi ha estat molt important.

Per això estic content que sigui el cap de llista i un dels referents de futur d’Esquerra tant al Camp de Tarragona com al conjunt de la nació catalana. Amb el Sergi compartim altres coses, la passió pels castells, ens agrada el futbol i l’esport en general, sortir a córrer i notar que el sol i l’aire et toquen a la cara. Ell té el privilegi de fer-ho al costat del mar, i en això em fa molta enveja.
Avui el Sergi fa anys, i per això li he volgut dedicar aquest post del diari de campanya. Amb els desitjos que sigui molt i molt feliç, i amb la certesa que ha fet una gran campanya que, de ben segur, ens ha fet créixer a tots plegats. Amb tu, Sergi, el partit també ha crescut. Sort i que siguis molt feliç!
No cal dir que avui toca cançó vinculada a Tarragona. I qui millor que Els Pets? Els fantàstics, únics, irrepetibles, extraordinaris Pets! I tot i que la primera temptació era posar Tarragona m’esborrona, em decanto cap a una altra cançó, de títol molt escaient per avui:  Tantes coses a fer!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada