dissabte, 30 d’octubre del 2010

30 d’octubre de 2010: A Valls, nou alcaldable


Avui la pre-campanya agafa altres camins. Al matí, una entrevista a Canal Català amb el periodista Josep Puigbó  i vuit ciutadans ha servit per posar tensió al dia. Està bé poder debatre amb ciutadans, però de vegades el temps és massa escàs per poder raonar i explicar tot allò que vols dir. I sobre tot el respecte del torn de paraula sempre ha de ser sagrat. Interrompre els que parlen deu estar bé per a alguna mena de programes d’entreteniment, no ho sé, però quan intentes, sobre tot, raonar, explicar-te i argumentar es fa estrany que t’interrompin en cada resposta.

Al vespre vaig ser a Valls. Jordi Cartanyà es presentava com a nou alcaldable de la capital de l’Alt Camp. A primera fila els dos regidors que fins ara han defensat Esquerra a l’Ajuntament, el Josep Maria Pallàs i el Jordi de Bofarull. Aquesta que acabem no ha sigut una legislatura fàcil per Esquerra i, per tant, cal agrair els dos companys la molta feina feta i el fet d'haver estat sempre al peu del canó. I al Jordi Cartanyà  li hem d’agrair que assumeixi la responsabilitat d’encapçalar el projecte d’Esquerra per a Valls. El Jordi és una persona entusiasta, preparada i que estima Valls amb passió. La passió que és indispensable per fer política i ser capaç de fer propostes engrescadores i de futur per al país. La passió que caracteritza la #gentvalenta.

Avui a l’hora de la cançó em decanto per un clàssic: The Beatles. La pel·lícula The Yellow submarine, va deixar perles com aquest All togheter now.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada